Amk Oy

Vuonna 2007 perustettu Auran Metalli ja Kuljetus Oy kierrättää metallia jo kolmannella vuosikymmenellä. Yrityksemme vahvuus on jo vuosien ajan ollut ammattitaitoinen, luotettava ja nopea palvelu. Me kierrätämme metallisi tehokkaasti ja vastuullisesti.

Tuomme vaihtolavat ja kierrätysastiat paikalle, hoidamme niiden tyhjennykset ja toimitamme metallin kierrätykseen. Keräysastioista, lavoista ja niiden tyhjennyksestä emme veloita senttiäkään.

Yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja Mertsi Zitron (ent. Lindeman) aloitti jalometallien keräyksen jo 12-vuotiaana polkupyörällä. Kun kotipihassa oleva laatikko täyttyi, tavara toimitettiin isän kanssa romukauppaan. Seuraava askel uralla oli oma avolava-auto, Toyota Dyna, jonka hän hankki 15-vuotiaana. Fiksuna poikana hän pestasi vanhemman serkkupojan kuskiksi, jotta pääsi itse hieromaan kauppaa. Pienenä poikana 30 vuotta sitten alkanut matka romumetallin parissa on vuosien saatossa muuttunut kannattavaksi yritystoiminnaksi.

Auran Metalli ja Kuljetus Oy:llä on laaja kumppaniverkosto, johon kuuluu puolisen sataa yhteistyökumppania. Teemme yhteistyötä mm. Kuusakoski Oy:n kanssa.